Новини

Підсумки ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін

21.12.2016 15:50

Вітаємо призерів та переможців   ІІ районного етапу  олімпіад  з базових  дисциплін:  Мартишов Олексій (10 клас, І місце), Казанцева Альона (10 клас, ІІ місце) – географія;  Юрченко Олег (7 клас, ІІ місце) – біологія; Максименюк Микола (6 клас, ІІІмісце), Юрченко Олег (7 клас, ІІІ місце)  - математика; Остроушко Богдан (11 клас, ІІ місце), Слюсар Лілія (8 клас, ІІ місце) – трудове навчання. Мартишов Олексій (10 клас, І місце), Казанцева Альона (10 клас, ІІІ місце) стали переможцями   ІІІ обласного етапу  Всеукраїнських олімпіад (географія, вчитель Іщенко О.О.)

Свято Миколая

19.12.2016 15:36

    Майже цілий рік усі ми - і дорослі, і малі -  з нетерпінням  чекаємо на зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво та інші святкові дні несуть із собою веселощі, радощі, ігри, танці та пісні.

     Цього дня учні 2 класу разом із своєю вчителькою Плоц Г.М. розповідали різні історії, співали пісні про Святого Миколая. Своїми виступами діти подарували багато позитивних емоцій та хороший настрій учням і гостям школи. 

Конкурс "Збережи життя ялинці"

16.12.2016 15:27

Взявши участьу конкурсі композиій "Збережи життя ялинці", учні нашої школи переконалися, що виготовлені власноруч "красуні" усім припали до душі і тим самим довели собі та присутнім, як можна зберегти не одне живе деревце в природі.

Міжнародний тиждень права

16.12.2016 15:11

Учні 5А класу, (класний керівник О.В.Шандренко) провели відкритий виховний захід приурочений Міжнародному тижню права.

Допомога воїнам АТО

14.12.2016 15:19

Напередодні Дня святого Миколая у школі було організовано збір коштів та продуктів харчування для бійців АТО. До акції долучилися учні, учителі та жителі села. Також учнями було зібрано велику кількість листів та малюнків, в яких діти виразизи своє прагнення до миру і єдності України та бажали воїнам-захисникам здоров'я і перемоги.

Тиждень "Ми - за здоровий спосіб життя"

02.12.2016 14:48

Змістовно пройшов у школі тиждень "Ми - за здоровий спосіб життя". В рамках тижня було проведено конкурс плакатів та малюнків "Антиреклама шкідливих звичок", виступи волотерського загону  "Молодь обирає здоровий спосіб життя". На завершення тижня учні 10 класу провели відкриту виховну годину "Ні! Шкідливим звичкам!", на якій висвітлили шкідливість тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків та закликали всіх вести здоровий спосіб життя. 

День пам'яті жертв голодомору

25.11.2016 14:41

Дев'ятикласники разом з класним керівником підготували та провели  відкриту виховну годину присвячену Дню пам'яті жертв голодомору, де всі учні запаливши свічку пам'яті показали, що вони ніколи не забудуть тих страшних часів з історії нашого народу.

Конкурс "Учитель року"

16.11.2016 15:53

15 листопада в нашій школі відбувся заключний етап І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2017". У конкурсі взяли участь 12 педагогів району, з них вчитель початкових класів Остроушко Валентина Степанівна, яка гідно представила Іваньківську  школу, посівши ІІ місце в номінації "Початкова освіта".

Міжнародний конкурс з української мови ім. П.Яцика

15.11.2016 14:17

12 листопада відбувся ІІ (районний) етап ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, в якому успішно взяли участь учні нашої школи. Вітаємо переможців: Козій Олександр (3А клас, вчитель Фещенко Л.О.) - ІІІ місце; Дубик Валерія (4 клас, вчитеоь Остроушко В.С.) - ІІ місце; Солонько Євген (4 клас, вчитель Остроушко В.С.) - ІІІ місце.

День української писемності та мови

11.11.2016 14:20

9 листопада - День української мови та писемності. До урочистого відзначення цієї славної дати долучилися третьокласники та восьмикласники нашої школи, які переконали своїх ровесників, що мова - це безцінний дар, який треба шанувати, як батька і матір, родину і батьківщину.

1 | 2 | 3 >>